Contactformulier

Stel je vraag

Ik kan me heel goed voorstellen dat je vragen hebt over mijn werk en of het aansluit bij jouw wensen. Je kan vragen altijd stellen via het contactformulier en anders staan de antwoorden misschien hieronder.

  FAQ

  Antwoord op jouw vraag

  Natuurlijk is niet iedere woning hetzelfde. De een heeft net wat meer nodig dan de andere. Toch geloof ik dat er bijna altijd ruimte is voor verbetering om de woning nóg aantrekkelijker te maken voor een grotere doelgroep. Dikke kans dat je je woning hierdoor sneller verkoopt met een hoger rendement dan je had gekregen zonder een beetje hulp vooraf.

  Bijna iedereen heeft wel door dat een huis met vier gele muren vrij intens kan zijn. Maar met de juiste tinten, goede aankleding en de perfecte meubels, kan alles weer aanvoelen als een thuis. Alleen heb je soms even een duwtje nodig, de juiste richting in. En laat ik nou heel goed zijn met m’n ellebogen.

  Dit ligt erg aan jouw wensen. Aan de hand van mijn inspiratiesessie kan ik daar een redelijke inschatting van maken. Hierna ligt het aan verschillende factoren; hoe mijn eerste opzet bevalt, of we nog wat verdere aanpassingen moeten doen en uiteindelijk het plaatsen en stylen van de woning. 

  One size fits all werkt misschien bij een onesie, maar in dit geval hou ik toch meer van maatwerk. Iedereen heeft andere wensen en een ander budget. Dus laat mij weten wat je in gedachte hebt en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

  Voor de verkoop van jouw woning is dit ongeveer een uur tot anderhalf uur. Voor de fotografie van jouw projecten is ook dit weer afhankelijk van verschillende factoren.  Bijvoorbeeld hoeveel ruimtes er op de foto moeten en of wij samen nog gaan kijken naar de styling.