Aanbod

Verkoopstyling

De huizenmarkt was de afgelopen jaren net een midweekje Ibiza: Alleen maar feest. Als je wilde verkopen tenminste. Warme broodjes en toonbanken, de winkels uit vliegen, noem alle clichés maar op, ze klopten allemaal. 

Nu de gekte begint af te nemen en huizen weer langer te koop staan, is er méér nodig om jouw woning optimaal te kunnen verkopen. Verkoopstyling is dan ook de perfecte aanvulling. Een kleine investering die zich vertaalt in duizenden euro’s bovenop de verkoopprijs.

Als potentiële kopers jouw huis binnen lopen gaat alles op gevoel. Zij moeten mogelijkheden zien en het gevoel hebben dat zij hier met plezier zouden kunnen wonen. Gebeurt dat niet, dan zoeken ze toch verder, hopende op een woning waar ze dat gevoel wél krijgen. Ik help je om een thuis te creëren voor de volgende bewoner. Zodat de zoektocht eindigt bij jouw perfect aangeklede woning.

In minder dan een uur kan ik je al helpen, tips geven en laten zien wat je kan doen met je woning om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 

 • Styling consult van één uur bij jou thuis
 • Styling aan huis met bestaande meubels en accessoires 
 • Restyling aan huis met samengesteld accessoire pakket en bestaande meubels
 • Volledige inrichting lege woning (combinatie van echte en kartonnen meubels)
Vertel me meer!
Aanbod

Woningfotografie

We weten allemaal dat één beeld meer verteld dan duizend woorden. Om de aandacht van de kijker vast te houden is het dan ook belangrijk dat het aanspreekt. Met smaakvolle, lichte foto’s die de woning tot zijn recht laten komen weet je de interesse van de huiszoekenden te wekken.

Wil jij na het advies je huis ook door mij laten vastleggen? Dat kan! 

Tijdens het advies bespreken wij wanneer het haalbaar is om de foto’s te kunnen maken. Wanneer alles is uitgevoerd plannen we hiervoor een afspraak. Binnen een week ontvang je van mij de foto’s zodat je deze kunt delen met de makelaar. 

Wil je liever gewoon alleen je woning mooi vastgelegd hebben, dan plannen we telefonisch een afspraak.

We plannen eerst een telefonisch gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we direct een datum voor het maken van de foto’s. Ik stuur je vooraf een kleine checklist met handige tips om jouw huis zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Op de dag van de shoot lopen we eerst samen je huis door. Hierna ga ik voor je aan de slag! De foto’s ontvang je binnen 5 werkdagen. Jouw huis is nu helemaal klaar voor Funda!

Investering voor fotografie en volledige nabewerking v.a. €180 Incl. btw. Excl. eventuele reiskosten v.a. 10km buiten Zeist.

Help mij hierbij
Aanbod

Interieurstyling

Of het nou een ruime villa op Ibiza is, een mooi appartement in de stad of een tiny house op de Veluwe. Het allerbelangrijkste is dat je ergens woont, waar je je thuis voelt.

En of je nu houdt van neonkleuren, toch liever gaat voor iets minder oogverblindend of helemaal één wilt zijn met de natuur, dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je een plek hebt waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een plek waar je je vrienden kunt uitnodigen voor een gezellige avond, eentje waarvan niemand zich de volgende dag nog exact kan herinneren wat er allemaal is gebeurd. 

Maar ook na een lange dag lekker gestrekt op de bank en ongegeneerd een half seizoen van ‘Married at First Sight’ wegkijken. Tegen beter weten in trouwens, jij en ik weten allebei dat “lang en gelukkig” er in tv-land meestal nou niet echt in zit.

Gelukkig is dat bij je interieur wel mogelijk: Misschien heb je nog niet helemaal helder hoe het er precies uit gaat zien, of heb je het hele beeld in je hoofd, maar krijg je het toch net niet helemaal zoals je het zou willen hebben.

Die ene perfecte kleurencombinatie, een logische en ruimtelijke indeling óf een grondige aanpak en daarmee het complete pakket; Ik help je bij het maken van de keuzes om ervoor te zorgen dat jouw huis een plek wordt om nog lang met plezier te wonen.

Inspiratiesessie: Deze sessie duurt ongeveer anderhalf uur. We bespreken jouw wensen en nemen alles door. Vooraf stel jij een inspiratiebord samen zodat we meteen aan de slag kunnen met wat jij wilt. Ik kom met kleur- en stofstalen naar je toe en geef je zoveel mogelijk tips en tricks. Wat we hebben besproken werk ik voor je uit in een digitaal document. Mocht je meer uitgebreid advies willen, dan bespreken we op dat moment wat je exacte wensen en maak ik een offerte op.

Na de inspiratiesessie kan ik je nog helpen met het volgende:

 • Moodboard
 • Plattegrond met indeling (2D)
 • 3D visualisatie
 • Kleurenplan
 • Materialenplan
 • Lichtplan
 • Shoppinglist

Wil jij hulp bij het ontwerp van jouw bedrijf? Dat kan natuurlijk ook!

Investering inspiratiesessie €250.
Excl. btw en reiskosten.

Dit wil ik
Aanbod

Fotografie

Als binnenhuisarchitect, interieurontwerper of stylist ben je op zich stiekem gewoon wel een drammer. Dan is er niks mooier dan zien dat opdrachtgevers je advies opvolgen en tot in de puntjes uitvoeren. Je hebt niet voor niks je uiterste best gedaan om een ruimte te creëren waar ze jarenlang met plezier tijd kunnen doorbrengen. 

Het liefst deel je het eindresultaat met iedereen: Op je socials en op je website. En aangezien je er zelf niet gaat wonen, is het wel prettig als je foto’s hebt die de verbouwing of het uitgevoerde plan goed tot zijn recht laten komen. Ik snap dit als geen ander. Ik heb meer fotorolletjes laten ontwikkelen dan de gemiddelde deelnemer van Holland’s Next Top Model. 

Ik snap ook heel goed dat het frustrerend kan zijn als de foto’s er niet uitzien zoals je in gedachten had. En ze niet uitstralen wat jij stap voor stap hebt weten te creëren in de desbetreffende ruimte. 

Gelukkig kan je dit deel uit handen geven, mijn ietwat kleine handen. Om specifiek te zijn;  Ik help je bij het fotograferen van jouw kunstwerken, je portfolio aan te vullen met mooie inspirerende beelden én meer volgende potentiële opdrachtgevers tot actie over te laten gaan en te kiezen voor jou als interieur expert. Ook voor foto’s voor je eigen bedrijf of website kan je natuurlijk bij mij terecht.

We plannen eerst een online kennismaking in. Hierna stuur ik je binnen 2 werkdagen een passend voorstel gebaseerd op deze kennismaking. Bij akkoord op het voorstel gaan we aan de slag en plannen we een datum in voor de shoot. Afhankelijk van jouw wensen krijg je van mij een checklist toegestuurd zodat we een vlekkeloze start kunnen maken op de dag van de shoot. Naderhand ontvang je de bewerkte foto’s in hoge en lage resolutie binnen 14 dagen.

Investering voor 3 uur fotografie plus volledige nabewerking v.a. €390.
Excl. btw en reiskosten.

Dit heb ik nodig
Contact

Mijn handen jeuken om met jou samen mooie dingen te maken.

Jou moet ik hebben!