Over mij

Ken je de papieren routekaart van vroeger nog?

Het is een heerlijk gevoel: op een dag wakker worden en aanvoelen dat je weet hoe je de rest van je professionele leven wil gaan uitstippelen. De routekaart in je hoofd al helemaal hebt uitgetekend en precies weet wat het eindstation is. Soort Google Maps zonder vervelende stem die steeds dwingend zegt dat je toch linksaf moet, terwijl je rechtdoor wil. 

Tenminste, ik denk dat het een heerlijk gevoel is. Mijn routeplanner is meer een papieren kaart uit 1998 die zes kannen koffie heeft gezien, dertien vakanties en eigenlijk geen idee heeft wat Noord of Zuid is. 

Maar ach, het gaat om de bestemming toch?

 

Kennismaking boeken
Reviews
Woon-Achtig

Mijn professionele bestemming is bereikt

Een bestemming die ik heb gevonden door elk seizoen, tot “lichte” ergernis van mijn ouders, mijn slaapkamer compleet te verbouwen. En door hetzelfde te doen met elke woning waar ik introk. Gelukkig verhuisde ik maar zes keer per jaar.

Maar nu heb ik mijn bestemming bereikt: Woon-Achtig. 

Een plek waar ik verkoopstyling en fotografie samen breng tot een manier om je huis zo mooi mogelijk te maken. Alles om jouw woning met kop en schouders boven de concurrentie op de woningmarkt te laten uitsteken. Zodat jouw huis razendsnel wordt verkocht met maximaal rendement. Ik help je erbij.

Tijd om te meeten!
Contact

Mijn handen jeuken om met jou samen mooie dingen te maken.

Jou moet ik hebben!