Over mij

Ken je de papieren routekaart van vroeger nog?

Het is een heerlijk gevoel: op een dag wakker worden en aanvoelen dat je weet hoe je de rest van je professionele leven wil gaan uitstippelen. De routekaart in je hoofd al helemaal hebt uitgetekend en precies weet wat het eindstation is. Soort Google Maps zonder vervelende stem die steeds dwingend zegt dat je toch linksaf moet, terwijl je rechtdoor wil. 

Tenminste, ik denk dat het een heerlijk gevoel is. Mijn routeplanner is meer een papieren kaart uit 1998 die zes kannen koffie heeft gezien, dertien vakanties en eigenlijk geen idee heeft wat Noord of Zuid is. 

Maar ach, het gaat om de bestemming toch?

 

Kennismaking boeken
Reviews
Woon-Achtig

Mijn professionele bestemming is bereikt

Een bestemming die ik heb gevonden door elk seizoen, tot “lichte” ergernis van mijn ouders, mijn slaapkamer compleet te verbouwen. En door hetzelfde te doen met elke woning waar ik introk. Gelukkig verhuisde ik maar zes keer per jaar.

Maar nu heb ik mijn bestemming bereikt: Woon-Achtig. 

Een plek waar ik interieuradvies, styling en fotografie samen breng tot een manier om je huis zo mooi mogelijk te maken. Of dat nou is om er jarenlang met plezier te wonen of om het op de markt te brengen en te verkopen. Ik help je erbij.

 

Tijd voor een kopje koffie
Contact

Mijn handen jeuken om met jou samen mooie dingen te maken.

Jou moet ik hebben!